Aktuellt inom CHILD

 • Öppen föreläsning inom autismspektrum
  2018-05-07 Den 17 maj presenteras framgångsrika australiensiska perspektiv på samverkan och samarbete med unga och vuxna som befinner sig inom autismspektrum. Den australiensiska professorn i arbetsterapi, Sonya Girdler, besöker tillsammans med forskaren Marita Falkmer, Hälsohögskolan i Jönköping. Alla är välkomna!
  Läs mer
 • Docentföreläsning inom funktionshinder
  2018-05-02 Staffan Bengtsson håller imorgon den 3 maj sin docentföreläsning om "Funktionshinder och samhälle" på Hälsohögskolan i Jönköping. 
  Läs mer
 • Fem CHILD-doktorer promoveras vid Akademisk högtid
  2018-05-02 Fem CHILD-doktorander blev doktorer. Nu promoveras de vid Jönköping University:s Akademiska högtid den 5 maj 2018. Här presenterar vi dem.
  Läs mer
 • Jag är med! Bok om familjen när barnet behöver personlig assistans
  2018-04-30 CHILD-forskarna Jenny Wilders och Anna Karin Axelssons väldigt fina bok om hur det är för en familj att leva med personlig assistans, är snart slut även i andra tryckupplagan! MEN du vet väl att den är gratis att ladda ner från Nationellt kompetenscenter anhörigas webb? Föreningen JAG:s handledare, Maggan Carlsson, medverkade också till boken.
  Läs mer
 • CHILD på visionsdagar
  2018-04-23 CHILD-gruppen är i Örserum, Gränna, några dagar för att planera inför framtiden. Var vill vi vara om fem år? Vilka är våra starka och svaga sidor? Hur är återväxten av forskare och ledare? Vilken slags forskning vill vi göra? Många områden avhandlas och idéer flyger högt och lågt. Framtiden blir minst lika spännande som nuet.
  Läs mer

Sidan uppdaterad 2018-01-24


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information