Nyhetsarkiv

 • Vetenskapsrådet stöttar unikt forskningsprojekt

  2017-01-19
  Sangeeta Bagga-Gupta, professor i pedagogik vid Högskolan för lärande och kommunikation, Jönköping University, får nästan 8 miljoner kronor av Vetenskapsrådet till forskningsprojektet PAL. Syftet är att kartlägga utbildningsmöjligheter och framgångsfaktorer för unga och unga vuxna i skolan, på universitetet och arbetsmarknaden ur ett intersektionellt perspektiv.
  Läs mer
 • Jesper Boesen håller docentföreläsning

  2017-01-17
  Nationella prov i matematik används i hela världen som ett verktyg för att påverka undervisningen. Men hur mycket inflytande har de egentligen på lärarnas arbete? Det är en av de saker som Jesper Boesen har forskat om. Den 27 januari håller han sin docentföreläsning i matematik med inriktning didaktik.
  Läs mer
 • Välkommen till Service Center

  2017-01-10
  Måndag 9 januari öppnade Service Center på Jönköping University.

  Läs mer
 • Snabbare kundanpassning med smartare metoder

  2017-01-04
  Ständigt ökande krav på kundanpassning ställer dagens leverantörer inför stora utmaningar. Men med rätt verktyg kan de stärka sin konkurrenskraft. Ett framgångsrikt samarbete mellan näringslivet och Tekniska högskolan vid Jönköping University har resulterat i arbetssätt och IT-verktyg som gör det lättare att anpassa produkter till nya krav.
  Läs mer
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information