Tema Lifelong guidance in contexts of lifelong learning på sommarskola för doktorander

I juni välkomnas ett tjugotal doktorander inom vägledning till årets Summer School, som hålls i Jönköping. Temat är Lifelong guidance in contexts of lifelong learning och anmälan är öppen!

Temat för årets ECADOC (European Doctoral Programme in Career Guidance and Councelling) Summer School 8-12 juni 2020 är Lifelong guidance in contexts of lifelong learning – Exploring effects and implications for career guidance and counselling in an age of uncertainty.

ECADOC bjuder varje år in doktorander från framför allt Europa, men även övriga världen, för att de tillsammans med erkända forskare inom fältet ska få chansen till en veckas intensivt och inspirerande arbete med sin avhandling. 2019 hölls Summer School på Malta, 2020 är det Encell och Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping som står som värd, med Ingela Bergmo Prvulovic i spetsen. 

När Summer School 2019 summerades var reflektionerna positiva, med nya kontakter, ny input och en inspirerande erfarenhet av att få vara i ett sammanhang med forskare och forskarstuderande som arbetar i samma fält. Flera forskarstuderande har valt att återkomma till Summer School, eftersom de känner att det ger så mycket för deras arbete med avhandlingen. Här kan du läsa några deltagares reflektioner från Sixth Summer School Malta 9th-14th June 2019PDF, där temat var Researching career guidance for social justice. 

 

Sista datum för tidig anmälan: 14 februari
Sista anmälningsdatum: 11 mars
Call for applicationsPDF
Application formPDF


2019-12-18
2019-12-18