Arena for co-production

Centre for Co-production bjuder in till en ny mötesplats för kunskap- och erfarenhetsutbyte kring co-production inom hälsa och välfärd. Välkommen till ett webinar med kreativa dialoger och en bredd av perspektiv. 22 oktober kl 10-15.

Dagens program

Efter en kort inledning där representanter från olika partnerorganisationer hälsat välkommen, presenterar vi Centre for Co-production och flera av de projekt som nu är på gång här. Du kommer få en inblick i projektet Vad är bäst för Esther och forskningsprogrammet Samskapa som borrar djupare i frågor kring samskapande processer. Vi forsätter med att berätta om en ny kurs i co-production (7,5 hp), en omfattande litteraturstudie i ämnet samt ett spännande innovationsarbete tillsammans med företaget ETAC. 

I sista passet före lunch (11.15-12.00) berättar professorerna Julie Johnson, Paul Batalden och Glenn Robert om teoretiska och praktiska perspektiv på co-production och co-design. Detta pass blir på engelska, men kommer innehålla ”Swedish moments”, då vi summerar på svenska.

Vi har en lunchpaus mellan 12-13 och efter lunch fortsätter vi duka upp smörgåsbordet av många goda co-productionarbeten. Först ut är Marie Winald Karlström som delar med sig av livet tillsammans en son med stora vårdbehov. Därefter forsätter Origo Resurs, Bräcke diakoni, Kommunal utveckling, Folkhälsan, Futurum och Qulturum att dela med sig av erfarenehter från sina från sina co-productionsatsningar.

Vår förhoppning är att mötesplatsen Arena for co-production kommer bli ett årligt arrangemang. I slutet av webinariet (14.30-15.00) samlar vi upp frågor som uppkommit under dagen och fångar önskemål kring vad ni önskar lära mer om under Arena for co-production 2021.

Välkommen till en dag av kunskap- och erfarenhetsutbyte kring co-production inom hälsa och välfärd. Vi utlovar en dag med många olika perspektiv och hoppas att du går härifrån med mycket inspiration och värdefulla tips för fortsatt arbete.

Se inbjudan >> (pdf, 147.6 kB)

Observera att anmälan inte är bindande, men vi är tacksamma om ev avbokningar görs senast 20 oktober.

Sidan uppdaterad 2020-09-21