Presentationer och bonusmaterial

Här är de presentationer som gjordes under webinariet Arena for co-production, den 22 oktober 2020.

Reflections on co-production with Julie Johnson, Glenn Robert and Paul Batalden


Folkhälsan, Region Jönköpings län


Kommunal utveckling


Futurum


Qulturum


Bräcke diakoni (ljudinspelning)


Origo Resurs


Esther coach


Marie Winald Karlström


Co-production course


Scoping review


Forskningsprogrammet Samskapa

Bonusmaterial

Boel Andersson Gäre och Paul Batalden pratar om co-production och tanken bakom Centre for Co-production.


Glenn Robert finns vanligtvis på King´s College i London, men jobbar också som gästprofessor på Jönköping Academy. Under webinariet Arena for co-production berättar Glenn bland annat om co-desing. Om du är nyfiken, lyssna gärna på en poddinspelning med Glenn som handlar om co-production och kvalitetsförbättring.
Till podd >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det finns många poddar om co-production, och genom länkarna här kommer ni vidare till flera andra, framtagna av Coachtalk på Regionen. Här är en inspelning med Maren Batalden som handlar om delat beslutsfattande.
Till podd >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Origo Resurs är ett socialt företag som arbetar med arbetslivsinriktad rehabilitering. Origo är en av Centre for Co-productions samverkanspartners. De medverkar under webinariet Arena for co-production, men du kan redan nu läsa mer om Origos samtalsgrupper här >>öppnas i nytt fönster. Centre for Co-production följeforskar arbetet med samtalsgrupperna. 

Agneta Jansmyr var under många år regiondirektör för Region Jönköpings län. Agneta var också ordförande i styrgruppen för Jönköping Academy under lång tid. Tyvärr gick Agneta bort under 2020 efter en tids sjukdom, men vi vill gärna förmedla hennes tankar kring co-production och co-design, här i samtal med Boel Andersson Gäre.
Till inspelning >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-12-14