Presentationer och bonusmaterial

Under Arena for co-production 2020 presenterades många exempel på co-productionarbeten, nedan hittar du flera av presentationerna som gjordes den dagen. Här finns också filmer, poddar och ljudklipp som tagits fram i andra sammanhang, men som också handlar om co-production.

Paul Batalden - Co-production of healthcare service

Reflections on co-production with Julie Johnson, Glenn Robert and Paul Batalden


Folkhälsan, Region Jönköpings län


Kommunal utveckling


Futurum


Qulturum


Bräcke diakoni (ljudinspelning)


Origo Resurs


Esther coach


Marie Winald Karlström


Innovationsprojekt med ETAC


Co-production course


Scoping review


Forskningsprogrammet Samskapa

Bonusmaterial

Boel Andersson Gäre och Paul Batalden pratar om co-production och tanken bakom Centre for Co-production.


Glenn Robert finns vanligtvis på King´s College i London, men jobbar också som gästprofessor på Jönköping Academy. Under webinariet Arena for co-production berättar Glenn bland annat om co-design. Om du är nyfiken, lyssna gärna på en poddinspelning med Glenn som handlar om co-production och kvalitetsförbättring.
Till podd >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det finns många poddar om co-production, och genom länkarna här kommer ni vidare till flera andra, framtagna av Coachtalk på Regionen. Här är en inspelning med Maren Batalden som handlar om delat beslutsfattande.
Till podd >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Origo Resurs är ett socialt företag som arbetar med arbetslivsinriktad rehabilitering. Origo är en av Centre for Co-productions samverkanspartners. De medverkar under webinariet Arena for co-production, men du kan redan nu läsa mer om Origos samtalsgrupper här >> Öppnas i nytt fönster.. Centre for Co-production följeforskar arbetet med samtalsgrupperna. 

Agneta Jansmyr var under många år regiondirektör för Region Jönköpings län. Agneta var också ordförande i styrgruppen för Jönköping Academy under lång tid. Tyvärr gick Agneta bort under 2020 efter en tids sjukdom, men vi vill gärna förmedla hennes tankar kring co-production och co-design, här i samtal med Boel Andersson Gäre.
Till inspelning >> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2020-12-14