TRANSFORM to AAA

Transform to AAA på SPARKs årskonferens

Transform to AAA var inbjudna till SPARKs årskonferens och fick chansen att visa upp projektet och prata om digital transformation.

Den 25 april, under den andra upplagan av SPARK:s årskonferens fanns forskare, företag, samt kommunala och regionala representanter på plats på Jönköping University. Projektutställningen med aktuella forsknings- och utbildningsprojekt blev starten på en intensiv dag med fokus på industrins framtid. Transform to AAA hade plats i projektutställningen och berättade om tanken, utförandet och målen med projektet.
Efter lunch presenterades tre olika projekt och först ut var Transform to AAA. Kurt Sandkuhl, Professor informationsteknik, höll en kortare föreläsning, Digital transformation – Innebörd, möjligheter och utmaningar. Efter att han först pratat om vad digital transformation egentligen är, visade han på tre konkreta exempel på företag som har genomgått en digital transformation.

Digital transformation – Innebörd, möjligheter och utmaningar, har tidigare hållits som seminarium i projektet och är mycket populärt då det på ett konkret sätt visar hur företag kan arbeta med att digitalisera sig. Transform to AAA vänder sig till små och medelstora företag i hela Jönköpings län och vi är också ute i kommunerna. Skulle ditt företag vara intresserad av att delta på detta seminarium, eller något annat event vi anordnar, mejla till transformtoaaa@ju.se
Eller har du andra funderingar kring digitalisering, hör av dig.

Kurt Sandkuhl föreläser om digital transformation.
2019-04-30
2019-04-30
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information