TRANSFORM to AAA

Så kan digitaliseringen stärka din konkurrenskraft

Digital Dreams

Digital Dreams (Digital öppen innovation) är en insats där innovationsklimatet för digitalisering främjas genom att skapa nya nätverk. DreamHack är en av plattformarna där teknikintresserade får möjligheter att nätverka och samarbeta. 

Dreamhack som plattform

DreamHack är ett stort LAN-event som sker två gånger per år i Jönköping och det har omkring 50.000 årliga besökare och 11 miljoner digitala besökare. På DreamHack kommer Digital Dreams att genomföra och marknadsföra olika sorters digitaliseringslyft i det regionala näringslivet.

Detta handlar om rekrytering av digital kompetens, innovation och utveckling i företag, samverkansmöjligheter och att ge tillgång till befintlig teknik och kompetensutveckling inom till exempel entreprenörskap, digital handel och gamification.

Digital Dreams anordnar Hackatons tillsammans med Hack JKPG och samlar I-Tech- och WI-Tech-nätverk.

Målsättningar

  • Att visa att det finns spännande utbildningar, jobb och företag i Jönköpingsregionen och att det är en attraktiv plats att bo på.
  • Att visa att regionen ligger i framkant vad gäller nya tekniker, arbetsplatser, innovationer, entreprenörskap och kompetens.
  • Att Jönköpingresgionen är en plats att utvecklas på oavsett vem du är och var du kommer ifrån.

Digital Dreams

Under DreamHack Summer och DreamHack Winter 2018 presenterades konceptet Digital Dreams – en plattform där målsättningen är att attrahera techtalanger till regionen och förverkliga deras digitala drömmar. 

Läs mer om Digital Dreams

Sidan uppdaterad 2018-12-06

Sidan uppdaterad 2018-07-03
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information