Februari

Kickstart Student

19 Februari 2019 - 19 Februari 2019

00:00

Science Park Jönköping

19 februari 2019 - 19 februari 2019

Plats

Science Park Jönköping


Kickstart Student

Kickstart Student

Science Park Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit igång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt. Under programmet får du verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Den 19 februari drar vi igång nästa omgång av Kickstart och denna gång riktar sig programmet till dig som är student och vill starta eget under studietiden. Kickstart pågår till och med 26 mars.

Vem är du som söker?

Programmet vänder sig till dig som pluggar och snart ska starta, vill starta, eller nyligen har startat eget företag. Vilken utbildning du läser spelar ingen roll. Du har kanske haft en affärsidé som du gått och tänkt på och nu är det dags att fokusera och ta steget. Oavsett om du har en idé du vill utveckla eller om du är i ett tidigt stadie av din företagsresa kommer du att få inspiration, kunskap och tips för dina behov. För att få ut så mycket som möjligt av programmet är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att satsa på din affärsidé och ditt företag.

Om programmet

Under sex veckor ses vi under sex gemensamma träffar och du får möjlighet till minst två individuella coachtillfällen. Programmet är kostnadsfritt. Samtliga träffar sker i Jönköping eller dess närhet, mellan den 19 februari och 26 mars. Den individuella coachningen kan ske i din hemkommun, Science Park finns i regionens samtliga 13 kommuner. Vissa föreläsningar i programmet kommer även gå att ta del av online.

Kurstillfällen och teman

Uppstart

Tisdag 19 februari, kl. 17:00 – 19:00

Vi inleder med en träff där vi fokuserar på dig; dina mål, dina visioner och hur du ska nå dit du vill. Det blir också en kort introduktion med både verktyg och tips som är bra att ha när du utvecklar din idé och ditt företag.

Seminarium – Utveckla din idé och starta företag

Tisdag 26 februari, kl. 17:00 – 19:00

Under seminariet går vi igenom frågor om att utveckla affärsidéer och starta företag. Seminariet arrangeras i samarbete med Almi.

Varumärke och marknadsföring – konkreta tips och trix

Tisdag 5 mars, kl. 11:30 – 13:00

Med utgångspunkt i ett case avseende en lokal entreprenör håller Simon Markström från AWA och Rickard Heldemyr från Rickard Heldemyr Design en workshop kring hur du kan skapa en helhet kring marknadsföring och varumärkesbyggande i ditt bolag. Vi kommer också få höra om några fallgropar som kan vara bra att undvika.

Pitchträning

Torsdag 14 mars, kl. 11:30 – 13:00

Sälj

Torsdag 21 mars, kl. 11:30 – 13:00

Julia Runfeldt som är ansvarig för försäljning och marknad på Spot On ger dig verktyg, inspiration och tips på hur du l&aum

Arrangör: Extern arrangör

Senast uppdaterad: 2019-03-06 10:54