Mars

Women in Tech Meetup med Charlotte Sundåker

26 Mars 2019 - 26 Mars 2019

17:00 - 19:00

Cybercom, Östra Storgatan 33A, 553 21 Jönköping

26 mars 2019 - 26 mars 2019
17:00 - 19:00

Plats

Cybercom, Östra Storgatan 33A, 553 21 Jönköping


Women in Tech Meetup med Charlotte Sundåker

”Om jag vill så kan jag!” – det är entreprenören, ledaren och affärsutvecklaren Charlotte Sundåkers motto.
Kom och nätverka, mingla och smittas av hennes inställning.

Den 26 mars bjuder vi, tillsammans med Cybercom, som är founding partner till Women In Tech, in dig till en energigivande kväll i Cybercoms lokaler. Charlotte Sundåker – som står för kvällens pepp och inspiration – berättar om sin entreprenörsresa, om hur hon tagit sig dit hon är i dag och om de lärdomar hon fått på vägen. Dessutom delar hon med sig av sina bästa karriärtips och lär oss att arbeta härifrån och framåt – mot en hållbar framtid.

 

Eventet passar dig som vill lära dig mer om techvärlden och som vill bli mer digital. Kanske söker du ett nytt nätverk eller så har du en digital företagsidé som du vill utveckla vidare. Eller så vill du bara nätverka, mingla, inspireras och smittas av Charlottes ”om jag vill så kan jag”-inställning. Det fina med techvärlden är att den har ett universellt språk, utan gränser mellan länder, kultur, kön, social bakgrund, ålder eller religion.

 

Eventet är kostnadsfritt och öppet för alla. Anmäl dig senast den 21 mars. Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen, så glöm inte att meddela oss om du har några allergier eller andra behov av specialkost.
Obs. eventet har begränsat antal platser och anmälan kan stängas tidigare om platserna tar slut.

Läs mer och anmäl dig här.



Arrangör: No name found with given Id
Senast uppdaterad: 2019-03-11 09:30