Personalutbildningar On-Demand

Anpassad utbildning i små grupper, på mer flexibla tider. Det är vår nya On-Demand-tjänst.

I vårt On-Demand-utbud har vi flera olika kurser i it-verktygen på JU. Tjänsten riktar sig till lärarlag, avdelningar, projektgrupper eller andra sammansättningar av personal.

Boka On-Demand

Vi tar emot grupper på 4-20 personer. Så leta upp några kollegor som vill lära sig samma saker som du och titta sedan igenom de lediga tiderna som finns via knappen Boka On-Demand. Självklart kan innehåll och upplägg anpassas efter era önskemål, boka i så fall in en konsultation (initial consult) innan själva kursen. Vi håller vanligtvis till i C2032 på biblioteket men kan också komma ut till er om det passar bättre. Vi rekommenderar att man har med sig sin egen dator, men om det inte är möjligt har vi ett fåtal att låna ut under kursen.

Boka handledning

Via samma knapp kan du boka kortare individuell handledning. Passen är på 30 minuter men det går bra att boka två i rad om du tror att mer tid behövs.

Egna önskemål

Saknar du någon kurs? Eller passar inte de tider som finns öppna? Lägg ett ärende till IT Helpdesk och beskriv vad det är du önskar, eller boka in en konsultation, så löser vi det om vi har möjlighet.

Sidan uppdaterad 2019-02-01

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information kaka