JTH, Industriell organisation och produktion

Tekniska Högskolan är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. Vi erbjuder attraktiva tekniska utbildningar på grund- och avancerad nivå och bedriver avancerad forskning inom en rad teknikområden. Tekniska högskolan har examensrättigheter för forskarutbildning inom den övergripande inriktningen industriell produktframtagning. Genom samverkan utvecklar vi ny teknik och sprider ny kunskap för att stärka företags konkurrenskraft. Hos oss arbetar du nära dina kollegor i en internationell miljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Avdelningen Industriell organisation och produktion (IOP) är engagerade i utbildningar på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå, samt i fristående kurser och uppdragsutbildningar till såväl privat näringsliv som till offentlig sektor. På avdelningen pågår också forskning som stödjer utbildningsutbudet. Vi har ett öppet och informellt arbetsklimat där öppenhet, respekt och generositet är några av våra nyckelvärderingar.

Avdelningen söker nu två doktorander i produktionssystem.

Arbetsuppgifter

En anställning som doktorand innebär främst att ägna sig åt forskarutbildningen, vilken består av egen forskning och doktorandkurser. Som doktorand på avd IOP involveras du i utbildning och administration i normalfallet 20%.

Specifikt för denna anställning gäller att doktoranderna knyts till ett nystartat forskningsprojekt: (1) DesiRE – Design for responsive supply chains eller (2) The Whispering Game – Faktabaserad kommunikation för responsiv försörjning .

Kvalifikationer


Du behöver ha en Civilingenjörsexamen alternativt Högskoleingenjörsexamen/ Teknologie kandidatexamen följt av master eller magisterutbildning (dvs. fullgjort kurser om minst 240 hp, varav minst 60 hp på avancerad nivå) med anknytning till aktuellt ämne.

Du behöver vara noggrann, analytisk och ha en god förmåga att formulera dig såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska. Du behöver också kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i samverkansprojekt mellan akademi och industri samt har erfarenhet av tillverkning av kundanpassade produkter/tjänster.

Villkor

Anställningen är 100% och tidsbegränsad. Start önskas from 1 april, 2017, eller enligt överenskommelse.

Kollektivavtal tillämpas och lönen är fast enligt gällande doktorandstege.

Information

Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV, senast 2017-01-31. Mer information om forskarutbildningen på JU finns på ju.se/forskning/forskarutbildning.

Ansökan görs via http://ju.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:129138/

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2016/5008-221
Kontakt
  • Per Hilletofth - DesiRE (1), 036-16 10 48
  • Jenny Bäckstrand - The Whispering Game (2), 036-10 16 29
  • Anette Johansson - Avdelningschef, 036-10 17 22
Facklig företrädare
  • Mikael Palmgren, SACO, 036-10 16 47
  • Thomas Axelsson, ST, 036-10 10 76
Publicerat 2017-01-09
Sista ansökningsdag 2017-01-31

Sidan uppdaterad 2017-09-12


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information