Ge din professionella karriär ett lyft och ta verksamheten till nästa nivå med JIBS Executive Education. Våra flexibla och skräddarsydda kurser inom ledarskap och strategi, med praktiska tillämpningar och banbrytande forskning som grund, hålls av branschexperter. Gör som andra företagsledare och nå din fulla potential.

Få värdefulla insikter om framgång inom familjeföretag med Jönköping International Business School's certifierade onlinekurs. Kursen är anpassad för ägare, chefer, praktiker och nästa generations medlemmar och erbjuder flexibelt online-lärande baserat på den senaste forskningen från CeFEO.

Designad för att ge en omfattande förståelse för hållbara affärspraktiker och utveckla strategier för ansvarsfullt ägarskap. Med fokus på hållbar utveckling, företags sociala ansvar och etik i näringslivet, undervisas kursen av erfarna fakultet medlemmar med praktisk kunskap och expertis inom området.

Anpassat för små och medelstora företag (SME) ägare och chefer som är intresserade av att integrera hållbara metoder i sina verksamheter. Denna tre-poängs kurs kommer att utrusta deltagarna med den nödvändiga kunskapen och verktygen för att identifiera och bedöma miljö- och sociala påverkan av deras verksamhet och fatta informerade beslut som bidrar till hållbarhet. Genom att ta denna kurs kan SME:er förbättra sin konkurrenskraft, minska sin miljöpåverkan och bidra till övergången till en mer hållbar ekonomi.

Kursen samfinansieras av Jönköping International Business School och Region Jönköping.

"Accelerating a Sustainability Transition" ger hållbarhetsförändrare möjlighet att påskynda sin organisations övergång mot regenerativ hållbarhet. Genom att utforska värdekedjor, ekosystem och sociala dynamiker för transformation ger kursen en vägledning för att samordna med 1,5-gradersmålet och Agenda 2030-målen. Kursen erbjuder regelbundna dialoger, coaching- och mentorsessioner för att ge individer verktyg att coacha sin organisation mot hållbarhet.

 

Onlinemöten är schemalagda veckovis fredag 9-11 CET och spelas in för deltagare som inte kan närvara.

Varje vecka 2 timmars förberedelsetid rekommenderas (tittande av videor + läsmaterial).

Utmärkt möjlighet för yrkesverksamma inom området för supply chain management att förbättra sina färdigheter och kunskaper i den snabbt föränderliga digitala landskapet. Du kommer att lära dig om utvecklingen av digitala supply chain-strategier, hanteringen av digitala initiativ och användningen av digitala teknologier för att förbättra innovation och motståndskraft inom supply chain. Kursen är utformad för att utrusta dig med de nyckelkompetenser som krävs för att främja och hantera digital transformation i dina organisationer, vilket ger dig en konkurrensfördel i dynamiska och volatila marknadsförhållanden.

Ansök nu till hösten 2023!

Öppen för sen anmälan!

Kursen syftar till att utrusta och utveckla individer med den kompetens som krävs för att uppgradera sina befintliga färdigheter som svar på kriser. Kursen fokuserar på nyckelfunktionella aspekter av organisationsstrategi, såsom ledarskap, förändring, kultur, entreprenörskap och innovation. Det är en teoretiskt och praktiskt inriktad kurs och baseras på verkliga fallstudier.

Ansök nu till hösten 2023!

Öppen för sen anmälan!

Kusen syftar till att belysa ekonomistyrningens roll som en hjälp för små och medelstora företag att nå sina mål och implementera strategier. Kursen visar på betydelsen av ekonomistyrning för verksamheter, olika metoder och modeller som förekommer inom ekonomistyrning samt hur dessa kan användas. Även analys och kritiskt resonemang kring orsaker och effekter av ekonomistyrning ingår. Områden som fokuseras är kostnader, budget och prestationsmätning i kontext till små och medelstora företag.

Om du inte kan skicka in din ansökan till våra enskilda kurser via det centrala systemet, vänligen ansök via JU Local Admissions Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..