Nyhetsbrev 1, 2017

*|MC:SUBJECT|*
Nyhetsbrev 1 2017 från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser

Hej! 

Nu har 2017 rivstartat och det är ett mycket spännande år som ligger framför oss. Tekniska Högskolan har fått en ny vd, Ingrid Wadskog, som vi hälsar varmt välkommen! Vill du läsa mer om Ingrid, se här.

Invigning av KK-miljön 28 april
I januari 2017 blev Jönköping University officiellt en så kallad KK-miljö. I och med det kommer vi att kunna bygga en stark och internationellt konkurrenskraftig forsknings- och utbildningsmiljö inom området kunskapsintensiv produktframtagning. Den 28 april invigs miljön i samband med Jönköping Universitys Vårfirande. Vi arrangerar då en minimässa där du har möjlighet att träffa forskare och prata spännande utveckling. För program och intresseanmälan, se här.

JTH ny medlem i Jönköpings Näringslivsförening
JTH har blivit medlem i Jönköpings Näringslivsförening. Det innebär att företag som är medlemmar i Handelskammaren i Jönköping eller Näringslivsföreningen kommer att bjudas in till spännande lunchseminarier under våren. Håll utkik efter inbjudningar från Handelskammaren!

Solbilen
Våra studenter är igång med byggandet av den nya solbilen, Solveig. Det här är ett intressant projekt som visar på vikten av samarbete mellan högskolan och näringslivet. Är du intresserad av att veta mer, kontakta john.ingold@jusolarteam.com.

Vänlig hälsning,
Linda Bergvist, Näringslivsansvarig Tekniska Högskolan

Trendspaning 2030
Produktion i den fjärde industriella revolutionen.
När: 7 mars
Var: Tekniska Högskolan
Sista anmälningsdag: 28 februari

Program och anmälan 
 
Xjobbsmässan 2 juni
I samband med avslutningshögtiden visar tekniststudenterna upp sina examensarbeten som de gjort under våren. De flesta av examensarbetena är gjorda tillsammans med ett eller flera företag. För mer information och intresseanmälan, se här.
Ledarutveckling för innovation
JTH och JIBS startar upp utvecklingsprojekt för dig som är chef/ledare som vill sätta framtiden, innovation och ledarskap på agendan. Information och anmälan.
Jobbportalen
Annonsera till våra studenter! Har du erbjudanden om jobb, sommarjobb, traineeprogram, praktik, examensarbete eller projektarbete? Då kan du gratis annonsera till våra studenter här.
Öppet hus
Jönköping University bjuder in blivande studenter och andra intresserade till Öppet hus. Under dagen finns ett fullspäckat program för dig som vill veta mer om högskolan. Mer info här.
 
Lediga anställningar
På Jönköping University finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen. Vi växer och har flera lediga tjänster, se här.

Sidan uppdaterad 2017-05-16


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information