Nyhetsbrev 2, 2016

*|MC:SUBJECT|*
Informationsbrev från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser

Hej!

Hoppas du haft en bra semester och att mycket spännande ligger framför i höst. Har du inte redan anmält dig så kommer här en påminnelse om våra informationsträffar. Se nedan för mer information och länk till anmälan.

Informationsträff 31/8 - Civilingenjörsutbildning

Tekniska Högskolan arbetar för att i framtiden kunna utbilda även civilingenjörer. Vi vill gärna berätta för dig hur vårt arbete fortskrider. Du får möjlighet att träffa Johan Karltun, som leder projektet, utbildningschef Patrik Cannmo och vd Mats Jägstam.

Datum och tid: onsdag 31 augusti kl. 16.00-18.00
Plats: meddelas senare      
Vi bjuder på lättare förtäring!
Välkommen att anmäla dig här.


Informationsträff 7/9 - KK-miljö
Nu är det klart att Jönköping University blir en så kallad KK-miljö. Konceptet bygger på samverkan med näringslivet i forskningsprojekt och andra aktiviteter, och är av stor strategisk betydelse för vår region. Läs mer om KK-miljön här

Vi bjuder därför in dig till ett möte där du vår veta mer om vad KK-miljön innebär. Under mötet får du träffa forskningschef Magnus Granström, vd Mats Jägstam och Lars Niklasson, prorektor vid Jönköping University. 

Datum och tid: onsdag 7 september kl. 16.00-18.00
Plats: meddelas senare
Vi bjuder på lättare förtäring!
Välkommen att anmäla dig här.

Bästa hälsningar,

Mats Jägstam, Vd Tekniska Högskolan
Linda Bergqvist, Näringslivsansvarig Tekniska Högskolan

Fakta om Tekniska Högskolan

Tekniska Högskolan erbjuder högskoleingenjörsprogram, masterprogram, tvååriga yrkesinriktade utbildningar samt fristående kurser på campus och på distans. Med 2100 helårsstudenter inklusive betalande studenter, 42 doktorander och totalt 148 årsarbetare varav 73 disputerade lärare (15 professorer och 9 docenter). 
Vi erbjuder också uppdragsutbildningar som kompetensutveckling till redan yrkesverksamma. Vår forskning och forskarutbildning är inriktad på industriell produktframtagning i samverkan, särskilt tillämpningar för små och medelstora tillverkande företag samt tjänsteföretag.

Sidan uppdaterad 2017-05-16


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information