Nyhetsbrev 3, 2016

*|MC:SUBJECT|*
Nyhetsbrev 3 2016 från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser
ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN!

Nu öppnar vi anmälan för företag till Karriärum HI WORK som går av stapeln 16 november 2016. Det brukar vara högt tryck, så skynda att anmäla er här! Sista anmälningsdag är den 2 november.

Vill du veta mer om vilka samarbetsmöjligheter som finns, gå in på ju.se/samarbetajth eller kontakta mig så bokar vi ett möte.

Med vänlig hälsning

Linda Bergqvist, Näringslivsansvarig, Tekniska Högskolan
Linda.bergqvist@ju.se, 072-56 180 76

Internationellt Campus
JTH etablerar nu ett antal Internationella campus (JTH-IC) för att gynna svenska företag som är globalt verksamma och som är i behov av arbetskraft, kompetens, utveckling och forskning.
Genom JTH-IC kan företag som verkar i respektive region få hjälp av studenter att genomföra diverse olika projekt under en längre period, där både praktik och examensarbete kan ingå. 
Redan innan eventuell anställning kan studenter och företag lära känna varandra och ta del av ett viktigt kunskapsutbyte. 
Vill du och ditt företag också bli en samarbetspartner inom JTH Internationella campus och nätverka med studenter och andra globala företag i en internationell miljö? Läs mer på www.ju.se/jth-ic

ForskarFredag i Jönköping
30 september

ForskarFredag
arrangeras av Jönköping University, Region Jönköpings län och länets kommuner. Forskarfredag är en del av europeiska Researchers’ Night och samordnas av Vetenskap & Allmänhet! Möt regionens forskare som berättar vad de gör och varför. Mer info här.
ORANGE
21 oktober

JTH medverkar på Science Park Jönköpings satsning ORANGE. Syftet är att öka nätverkandet mellan grupper och individer som normalt sett inte möts och skapa förutsättningar för spännande matchning som leder till företagande och företagsamhet. Mer info här.
Nitusdagarna 2016
17-18 november

Tema: Är det bara i storstan det händer? För dig som är intresserad av politik, utveckling och lärande.
Medverkande, bl.a. Per Hilletofth från JTH och Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning. För mer information och anmälan gå in här.

Sidan uppdaterad 2017-05-16


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information