Nyhetsbrev 7, 2017

*|MC:SUBJECT|*
Nyhetsbrev 7 2017 från Tekniska Högskolan i Jönköping
View this email in your browser
Samverkan i fokus
Under 2017 har Tekniska Högskolan samarbetat med näringslivet både genom utbildning och forskning. Vi har haft möten och samtal med drygt 300 företag - allt i syfte att stärka samverkan mellan akademin och näringslivet. Alla våra studenter gör praktik och examensarbetet görs ofta tillsammans med ett eller flera företag. Hela 90 % av vår forskning bedriver vi i samverkan med företag. Vi är stolta och tacksamma för det fina engagemang som finns och vi ser fram emot ett kreativt samarbetsår 2018 då även det nya civilingenjörsprogrammet startar! 
_________________________
 
God Jul och Gott Nytt År
Linda Bergqvist, Näringslivsansvarig,
Tekniska Högskolan i Jönköping
Karriärum HI WORK
Tack till alla er som deltog på vår näringslivsmässa 22 november. Det var ett rekordstort deltagande med 88 företag på plats som träffade många studenter. Vi är glada över den positiva respons vi fått och ser fram emot nästa år. Datum för Karriärum 2018 kommer i nästa nyhetsbrev.
Jobbportalen
NFK (praktik) och exjobb står för dörren och studenterna är i full gång att hitta företag att samarbeta med. På Jobbportalen kan företag enkelt lägga upp annonser som riktar sig till våra studenter, helt gratis. Gå in på www.ju.se/annonsera och följ instruktionerna.
Utställning 15/12 kl. 09.00
Produktutveckling och Design, åk 3, ställer ut sitt projektarbete i JTH:s entré. Projektet är ett samarbete med Husqvarna Group. Arbetet handlar om att utveckla, konstruera och designa tillbehör till motorsågar.

Sidan uppdaterad 2018-02-15


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information