Karriärum - HI WORK 2014

När: 19 november, 11.00–15.00
Var: Tekniska Högskolan i Jönköping

Årets näringslivsmässa är en sammanslagning av Karriärum, som hade premiär 2013, och HI WORK, som vanligtvis går under våren. Målet med sammanslagningen är att skapa en stark, gemensam mötesplats för samverkan mellan studenter och näringsliv.

Obs. Sammanslagningen innebär att HI WORK’s ordinarie event under våren uteblir.

På mässan finns det möjlighet att hitta studenter från alla våra utbildningar till examensarbete, NFK-praktik, trainee och rekrytering. Se till att inför mässan göra en inventering hos ert företag för att ta reda på vilka behov ni har. Söker ni främst studenter för framtida rekrytering eller har ni projekt som lämpar sig bäst för examensarbete eller praktik? Är ni osäkra på vad olika projekt i er verksamhet kan innebära för typ av samverkan, hör av er till oss!

Anmäl er här

Program

Under förmiddagen har studenterna aktiviteter kopplat till näringslivssamverkan; t.ex. föreläsning om att vara sitt eget varumärke, personlighetstest, cv-skrivning och inspiration från näringslivet.

09.00 Öppet för byggnation/uppställning av montrar. Frukost serveras i mässcaféet E1017

11.00 Mässan öppnas

15.00 Mässan avslutas

15.00 Nedpackning av montermaterial

Ca 15.30 After Worken öppnar, Science Park våning 5. Ni beger er dit i egen takt när ni är klara på JTH.

16.00 Alumner välkomna till After Worken. VD Mats Jägstam hälsar välkommen och berättar, tillsammans med vår nya forskningschef Magnus Granström, om vårt framtida läge på JTH och Årets Alumn utses.

16.30 Samspel för effektivitet Konsten att anpassa kommunikationen utifrån typ av möte. Annika Engström, fil.dr i pedagogik

Magasinet

Att delta på Karriärum är kostnadsfritt och genom att synas även i Magasinet får studenterna veta mer om ert företag och vad just ni söker.

Magasinet kommer att delas ut till alla studenter på Tekniska Högskolan i god tid innan mässan, så passa på att berätta för studenterna vad det är ni söker - på så sätt får både Ni och studenterna ut maximalt av deltagandet.

För 3000 kr får ni en halvsidesannons att fylla med information, bild och logotyp. Ni anmäler ert intresse för att annons vid Anmälan till mässan.

Exempel på uppslag från förra årets Magasin ser ni nedan, hela magasinet från 2013 hittar ni härPDF!

Mer information om annonsinförandet får ni vid er anmälan!

Sidan uppdaterad