SPARK 2019

Välkommen till SPARKs årliga konferens – ett forum där näringsliv, akademi och offentliga aktörer möts för att diskutera hur vi tillsammans kan stärka konkurrenskraften hos regionens tillverkningsföretag.

När? 25 april kl. 8.30-16.30

Var? Högskolan för lärande och kommunikation

Sista datum för anmälan till konferensen är 19 april.


Medverkande i programmet: 

Agneta Marell

Mats Jackson

Mats Lewan


 

 

 

 

Preliminärt program

8.30 Registrering, fika och mingel i vår projektutställning

Kom i tid och mingla i projektutställningen i Arkaden (entréhallen till Högskolan för lärande och kommunikation). Där har du möjlighet att träffa forskare inom SPARK som berättar om sina forsknings- och utbildningsaktiviteter inom kunskapsintensiv produktframtagning.

10.00 Välkommen och inledning

Rektor Agneta Marell och SPARKs programchef Mats Jackson inleder dagen i JU-aulan.

10.15 Digitalisering 2.0

Mats Lewan, författare och forskningsanalytiker, håller en inspirationsföreläsning kring digitaliseringens andra våg. Med en bakgrund som mångårig teknikreporter och civilingenjör med en djup kunskap om innovation, visar han hur teknik och digitalisering förändrar förutsättningarna för allt.

11.00 Strategiska satsningar inom SPARK

Vi gör nedslag i några av de strategiska satsningar som Jönköping University gör för att bygga en mötesplats där högskolan, näringsliv och offentlig sektor kan sprida ny kunskap och erfarenheter kopplat till digitalisering.

11.30 SPARK Award

Vi presenterar årets vinnare av SPARK Award. Priset delas ut till projekt inom SPARK som har visat prov på att utmärkt samarbete med sina företagspartner. 

12.00 Lunch i Orangeriet och projektutställning

13.00 Projektmöten och resultatspridning

Företag och forskare i pågående SPARK-projekt får möjlighet att träffas för projektmöten. Övriga deltagare är välkomna att ta del av resultat och erfarenheter från flera av våra strategiska projekt, bland annat Transform to AAA, Innovation Runway och Jönköping AI Lab. Mer information om detta pass kommer. 

15.00-16.30 After SPARK

Stanna kvar en stund för mingel och nätverkande med forskare och företagsrepresentanter. Plats: Orangeriet.

SPARK 2019 genomförs i samarbete med Science Park och Region Jönköpings län. Moderator för konferensen är Jonas Gallneby.

Du kan läsa mer om SPARK på ju.se/spark.

Varmt välkommen!

 

 

 

Sidan uppdaterad 2019-01-18

Event och konferenser
Sidan uppdaterad 2018-12-12
*
*
*
*
*


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information