Ledarskap i Småland

Framtidens ledarskap handlar om att hantera mångfald och osäkerhet, att bygga organisationer där medarbetarnas motivation och energi är grunden för framgång. Ett innovationsdrivet ledarskap är en strategisk utmaning för hela Sverige.

Ledarskap i Småland vill bidra till verklig regional utveckling genom att starta processer på flera nivåer och under lång tid arbeta aktivt, tillsammans med småländska ledare.

Innovation är nyckelordet, ledarskap verktyget, målet är en attraktiv, framgångsrik region som lockar kompetenta medarbetare.

Samarbete med Linnéuniversitetet

Vi arbetar med ledarskapsfrågor i hela Småland. Nu har vi ett samarbete med Linnéuniversitetet och under projekttiden januari 2017 – augusti 2019 kommer vi starta totalt 30 Ledarutvecklingsgrupper. Du som är intresserad av att delta i en ledarutvecklingsgrupp i Kalmar eller Kronobergs län är välkommen att kontakta Kerstin Årmann. Mer information ligger på Linnéuniversitetets hemsida.

Ledarutvecklingsgrupper LUG – för ledare i Småland

Juniorledarskapsakademin

Ledarskapsdag och Ledarlab

Så bygger vi kunskap

Kontaktperson: Karin Havemose

Ledarskap i Småland är ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kamprads Stiftelse, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Region Jönköpings Län, Linnéuniversitetet, Jönköping International Business School och School of Engineering.

Sidan uppdaterad 2019-01-28

Sidan uppdaterad 2017-02-08
Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information kaka