• Andreas Torén, Career Center, Qiuyang Xu, Göran Sigblad och Mats Jackson.
  De blev Årets alumner 2021
  Onsdag den 22 september hölls ceremonin där fem före detta studenter från Jönköping University (JU) prisades för sina insatser för JU. Mats Jackson, prorektor på JU delade ut priserna till de fem alumnerna, en från varje fackhögskola, samt en från Jönköping University Enterprise. Efter prisutdelningen hölls det ett panelsamtal med pristagarna.
  Läs mer

 • Ännu fler tider för drop-in covid-vaccination
  Som student kan du vaccinera dig med både dos 1 och 2 i Region Jönköpings Län även om du kommer från en annan region. Nya tider för drop-in nu i veckan och senare i höst.
  Läs mer

 • logga
  Jönköping University utser Årets alumner
  På onsdag den 22 september kommer Jönköping University (JU) dela ut utmärkelsen Årets alumner under en ceremoni i JU-aulan. Eventet kommer också att livestreamas vilket innebär att alla som vill kan följa ceremonin. Mats Jackson, prorektor på Jönköping University, kommer dela ut pris till de fem som sedan kan titulera sig Årets alumn 2021.
  Läs mer


 • Öppna föreläsningar av hedersdoktorer och professorer
  Den 25 september är det dags för Jönköping Universitys största högtid – Akademisk högtid. Då promoveras 26 doktorer och fyra hedersdoktorer samt installeras sju professorer.
  Läs mer

 • Sök en fristående kurs
  Ansökan öppnar idag 15 september inför vt 2022.
  Läs mer

 • Återgång till campusundervisning
  Den 29 september, då det fjärde steget av de nationella restriktionerna verkställs, slutar rektorsbeslutet som reglerar planering och genomförande av corona-anpassad campusundervisning på JU höstterminen 2021 att gälla.
  Läs mer

 • Karta på återsamlingsplatser
  Ny återsamlingsplats på campus
  Oavsett om du är student eller anställd på Jönköping University är det viktigt att du känner dig trygg när du vistas på campus. En del för att känna trygghet är att känna till rutinerna vid brandlarm och var återsamlingsplatserna finns.
  Läs mer


 • IT-störningar söndag
  19 september

  Störningar på grund av planerat servicearbete kan förekomma söndagen den 19 september, kl 8-17.
  Läs mer

 • Missa inte drop-in-vaccination för studenter
  Som student kan du vaccinera dig med både dos 1 och 2 i Region Jönköpings Län även om du kommer från en annan region. Nya tider för drop-in nu i veckan!
  Läs mer

 • Bild på Munksjöbron
  Walk and talk med Studenthälsan
  Skulle du vilja lära känna andra studenter, få tillfälle att röra på dig och få dagsljus? Följ med på promenad runt Munksjön tillsammans med Studenthälsan och andra studenter.
  Läs mer