student
Just nu pågår underhåll at jobbportalen. Allting bör se bra ut igen under förmiddagen.

Reach Consulting AB

X-programmet på Reach Consulting


Ett program för extraordinära nyskapade individer med särskild fallenhet för teknik.

Vi söker just nu efter individer med särskild fallenhet för teknik till vårt X-program som kommer att påbörjas under hösten 2019.

I vårt X-program på Reach Consulting kommer vi att låta personer som är tidiga i sina yrkeskarriärer få erfarenhet av att vara konsult under en tre terminers period.

Vi ser gärna att du innehar en civilingenjörsexamen alternativt en högskoleutbildning inom ett relevant tekniskt område. De kompetenser vi söker efter främst är individer med särskild fallenhet inom mekanikkonstruktion, apputveckling, mjukvara inom inbyggda system samt elektronik.  

Då både svenska och engelska är ett krav från flertalet av våra kunder så ser vi helst att du kommunicerar utan problem på dessa.

Under dessa tre terminer kommer huvuddelen av konsultens arbetstid vara baserad ute hos företag med inriktning mot produktutveckling i Jönköpingsregionen.

Då Reach Consulting idag jobbar med de flesta företag aktiva inom produktutveckling i regionen kring Jönköping kommer du som X-Reachare matchas med rätt produktbolag för just dig. Utöver denna möjlighet att tidigt få erfarenhet från en konsultroll kommer du även få ta del utav utbildningar inom ämnen såsom projektledning, teknikkurser samt även personlighets analys och begåvningstest.

Du kommer under programmets gång få möjlighet att utvecklas tillsammans med en matchad X-Reachare som också tar del utav X-programmet. Under din tid som X-Reachare kommer du få möjlighet att ta del av mentorskap samt coaching. På Reach Consulting har varje konsult en personlig utvecklingsplan som gemensamt kommer att skräddarsys efter varje enskild individ. Utöver detta är du självklart välkommen till alla aktiviteter hos Reach Consulting såsom två konferenser per år, after works samt även kinesiskt nyår.

Reach Consulting är ett konsultbolag som har konsulter inom produktutveckling med inriktning mot mjukvara, mekanik, elektronik samt test och validering. Vi förmedlar även mjukare – och lika viktiga – attribut som glädje och värme. Våra konsulter är handplockade för sin kunskap, sitt engagemang och sin drivna inställning till det område de valt att specialisera sig på. I vår värld är ”nörd” den bästa kvalitetsstämpeln man kan få.

Selektionen till X-programmet kommer att påbörjas under våren 2019 och kommer att ske löpande.

Contact

Contact:
Mia-Berentje Land

Application e-mail:
mia@reachconsulting.se

Link:
http://www.reachconsulting.se

Expiration date
2019-05-12

Period for which the assignment is intended
2019-08-18 - 2020-12-31


Company/Organisation
Reach Consulting AB

Category
Employment

Branch

  • IT/elechtrotechnology
  • Engineering/Product development/Industrial design/Production management

Faculties

  • School of Engineering