student

Annonser för HHJ

Annonser för HHJ

Elitfönster På Plats AB

Vad kan du hjälpa våra kunder med? Extrajobb kundservice


Gillar du att prata med folk? Är du bra på att lyssna? Har du en förmåga att få andra att känna sig trygga – och en fallenhet för att förstå kundens behov? Tror du att man säljer bäst genom att leverera överlägsen service? Då är du rätt person för att bli kundrådgivare på Elitfönster På Plats!

Vad gör jag som kundrådgivare?

Som kundrådgivare på Elitfönster På Plats och Elitfönster Webbutik finns du här för våra kunder. Du svarar på kundernas frågor och funderingar, stöttar - och säljer.

https://www.elitfonsterpaplats.se/ - https://butik.elitfonster.se/

Du kommer till exempel att:

  • Hjälpa kunder via chatt, mail och telefon.
  • Bistå kunder med produktrådgivning, hantera bokningar och svara på orderrelaterade frågor.
  • Leverera trygghet och guida till köp.
  • Se över kunders behov och komma med förbättringsförslag.

Våra kundrådgivare är ett team inom Digital Försäljning-avdelningen. Vi ska leverera personlig service i världsklass till kunderna när det passar dem. Du behöver därför vara bekväm med att jobba eftermiddagar, kvällar och helger. Placering är på huvudkontoret på Hedenstorp i Jönköping och på sikt kan möjlighet till arbete på distans bli möjligt. Vi avser att ta in 2-3 personer i teamet, på en omfattning upp till 25%. Du kommer ha stor möjlighet att anpassa dina arbetspass för att fungera med en annan huvudsysselsättning.

Vem söker vi?

Vi tror att du är i början av dina högskolestudier och redan nu vill få en fot in för en blivande karriär. Du är en varm, social och utåtriktad person med fingertoppskänsla för hög service och som förstår vad som krävs för att göra kunder extra nöjda. Du drivs av att lösa kundernas problem och sporras av att driva försäljning.

Du behöver inte vara expert på fönster - vi lär dig det du behöver veta!

Det krävs att du är duktig på att uttrycka dig på svenska, i både tal och skrift. Du behöver vara bekväm med digitala arbetsverktyg och att arbeta i olika datasystem. Har du jobbat med kundservice tidigare, gärna inom e-handel, är det meriterande. Vi sätter stor vikt vid personlighet.

Varför Elitfönster På Plats?

Elitfönster På Plats är ett försäljnings- och servicekoncept från Elitfönster, Sveriges största fönsterleverantör. Vi bedriver försäljning av kompletta fönsterbyten till privatkunder. Elitfönster På Plats driver även Elitfönster Webbutik där vi säljer originaltillbehör och -reservdelar till Elitfönster.

Här får du vara en del av ett litet företag i en stor organisation med ledande position på marknaden. Med framåtanda, driv och nytänk levererar vi ett koncept som ligger i framkant för branschen. Jobbar du hos oss är du en i gänget, en viktig del av affären och har chans att påverka företaget. Här är det högt i tak och vi värdesätter att alla kan vara sig själva. Dina kollegor är engagerade, sociala och hjälper dig komma igång på nolltid! Vi satsar långsiktigt på våra medarbetare samt hjälper dig gärna att till exempel hitta praktikplats och lägga grunden för en framtida karriär.

Elitfönster På Plats grundades 1990 och har 12 anställda. Elitfönster På Plats är sedan 2006 en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9,9 procent. Totalt finns cirka 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.

Hur söker jag?

Skicka din ansökan till karriar@elitfonsterpaplats.se

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum för ansökan.

Kontakt

Kontaktperson:
Sofia Johansson

Ansökan e-postadress:
karriar@elitfonsterpaplats.se

Telefon:
020530530

Länk:
https://www.elitfonsterpaplats.se/

Sista ansökan
2019-11-30


Företag/Organisation
Elitfönster På Plats AB

Kategori
Extrajobb

Område/bransch

  • Media/Kommunikation

Fackhögskolor

  • Tekniska Högskolan
  • Jönköping International Business School
  • Högskolan för lärande och kommunikation