student

Annonser för HHJ

Annonser för HHJ

Jönköpings kommun

Studentlärare till fritidshem, skola och förskola


Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Vill du vara med och skapa samhällssmarta barn? Då har vi ett jobb för dig! Jönköpings kommun, i samarbete med HLK Jönköping University, söker efter dig som önskar kombinera dina studier med arbete inom samma yrke du utbildar dig till.

Att arbeta som Studentlärare Som Studentlärare är du knuten till ett förskole- eller skolområde under ca ett läsår med möjlighet till förlängning under din studietid. Det innebär att du får en unik möjlighet att prova teorin du lär dig under din utbildning i praktiken. Samtidigt kommer du successivt introduceras in i ditt nya yrke. Arbetstiden planeras tillsammans med din chef, utifrån verksamhetens behov och dina egna möjligheter. Det innebär att du kan arbeta mer vissa perioder och mindre andra perioder.

Välkommen till oss Välkommen till en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor. Tillsammans på Utbildningsförvaltningen vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande!

Din kompetens Du är student på HLK,  Högskolan för lärande och kommunikation, på något av följande program: 

  • Förskollärarprogrammet
  • Grundlärarprogrammet med inriktning F-3
  • Grundlärarprogrammet med inriktning årskurs 4-6
  • Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem
  • Ämneslärarprogrammet samtliga inriktningar

Vi ser gärna att du har minst ett läsår kvar av dina studier och har möjlighet att under ett läsår arbeta ca 10-20%. Arbetstiden fördelas fritt över läsåret i samråd med närmsta chef. För att planering av arbetstiden ska fungera på bästa sätt krävs det att du är flexibel och strukturerad i hur du lägger upp dina egna studier.

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan vara en trygg förebild för våra barn och elever. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, elever, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn och elever kan lyckas.

Ansökan I ansökningsformuläret fyller du i vilket program du studerar på. Det sker ett löpande urval till aktuella studentlärarplatser, antal platser kan variera med tiden.Läs mer om hur du ansöker och om rekryteringsprocessen på vår hemsida www.jonkoping.se/ledigajobb

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Kontakt

Kontaktperson:
Ingela Martinsson

Länk:
https://www.jonkoping.se/ledigajobb

Sista ansökan
2019-12-31


Företag/Organisation
Jönköpings kommun

Kategori
Anställning

Område/bransch

  • Utbildning/Skola

Fackhögskolor

  • Högskolan för lärande och kommunikation