student

Annonser för HHJ

Annonser för HHJ

Svenskt Näringsliv Jönköpings län

Bli studentmedarbetare hos Svenskt Näringsliv i Jönköpings län


Nu söker Svenskt Näringsliv i Jönköpings län studentmedarbetare för att stärka upp vårt arbete. Är du den vi söker?

KORT OM VAD VI GÖR

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige och näringslivets ledande opinionsbildare. Vi arbetar för att främja företagens gemensamma intressen, fri företagsamhet, en väl fungerande marknadsekonomi och förståelse för företagandets avgörande betydelse för landets välstånd. Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag, varav drygt 3500 finns i Jönköpings län.

Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten. Ett bättre företagsklimat ger fler företag, fler växande företag och fler jobb.

VAD GÖR EN STUDENTMEDARBETARE HOS OSS?

Som studentmedarbetare hos Svenskt Näringsliv kommer du exempelvis att bidra med att skriva artiklar, göra intervjuer och vara med och arrangera möten och aktiviteter.

Arbetet är löpande och på deltid, ca 5-10 h/ vecka och sker parallellt med dina studier.

DIN BAKGRUND OCH KOMPETENS

Vi söker dig som läser utbildningar inom Media och kommunikation eller Ekonomi och har ett intresse för näringslivets villkor och opinionsbildning. Du uttrycker dig mycket väl i både talad och skriven svenska och vill lära dig mer om näringspolitik. Som person är du kreativ, självgående och kommunikativ.

Arbetet ställer höga krav på förmågan att snabbt kunna sätta sig in i vår verksamhet och dess utmaningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och formas av verksamhetens behov. Som studentmedarbetare hos oss får du en bra inblick i vår verksamhet och möjlighet till många spännande kontakter, möten och upplevelser.

Svenskt Näringsliv är en tydligt värderingsdriven organisation och våra medarbetare förutsätts dela organisationens grundvärderingar som vikten av en väl fungerande marknadsekonomi och fri företagsamhet som leder Sverige till ökat välstånd.

ANSÖKAN Låter detta intressant och givande, skicka CV och personligt brev till mig, Anna Gillek. Sista ansökningsdag 31/10, men urval sker löpande.

Kontakt

Kontaktperson:
Anna Gillek

Ansökan e-postadress:
anna.gillek@svensktnaringsliv.se

Länk:
https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/jonkoping/

Sista ansökan
2019-10-31

Period som uppdraget avser
2019-09-11 - 2020-06-30


Företag/Organisation
Svenskt Näringsliv Jönköpings län

Kategori
Extrajobb

Område/bransch

  • Media/Kommunikation

Fackhögskolor

  • Jönköping International Business School
  • Högskolan för lärande och kommunikation