student
image/svg+xml

Tider för kursstart / upprop

Här hittar du kursstart och uppropstidPDF för samtliga fristående kurser med start höstterminen 2018 (med reservation för ändringar). Här kan du även ladda ned vårt informationsbrevPDF.

Registrering

Du måste registrera dig för att studera vid JU. Webbregistreringen öppnar en vecka innan kursstart/upprop och är öppen cirka en vecka efter kursstart. Läs mer.

Förhinder vid kursstart

Du måste delta vid kursstart och första dagen för upprop. Kan du inte närvara, men vill behålla din plats, kontakta oss här.

Jönköpings Studentkår

Som student vid JU måste du vara medlem i Jönköpings Studentkår. Läs mer på jonkopingsstudentkar.se.

Kursplaner och schema

Du kan söka kursplaner och schema på studentwebben:

Ska du läsa på distans?

JU använder PingPong som är en webbaserad lärplattform samt Zoom och Adobe Connect.

PingPong

Pingpong är högskolans webbaserade lärplattform.
I Pingpong hittar du viktig information om kursen och där kan du interagera med dina lärare och andra studenter, komma åt kursmaterial, ladda upp inlämningar med mera.

Tacka ja, registrera dig och kom på uppropet

Kom ihåg att tacka ja. För att behålla din plats i urval 1 måste du tacka ja senast 27 juli på mina sidor på antagning.se. Om du har antagits i urval 2 tackar du istället ja genom att närvara på uppropet. Om du inte är intresserad av din plats är det viktigt att du lämnar återbud.

Registrering och upprop. Du måste registrera dig och skapa ett konto som ny student på JU. Webbregistreringen öppnar en vecka innan kursstart/upprop och är öppen cirka en vecka efter kursstart. Det är obligatoriskt att delta vid uppropet. Kan du inte närvara, men vill behålla din plats, kontakta oss här.

image/svg+xml ?

Frågor?

Service Center hjälper dig som student på Jönköping University genom att svara på dina studierelaterade frågor. Läs mer om Service Center och se FAQ med vanligt förekommande frågor.

Antagningen Har du frågor som rör din antagning kontaktar du antagning@ju.se eller 036-10 10 50.

Övriga frågor Har du övriga frågor går det bra att kontakta oss via frågeformuläret eller högskolans växel 036-10 10 00.