student
Studier

2019-12-16

EFs stipendier för studier utomlands

Drömmer du om att studera utomlands, fördjupa dig i en ny kultur och få internationell arbetslivserfarenhet? Sök EFs stipendium för studier utomlands! Stipendiet är värt 90.000 SEK och går att utnyttja på en valfri språkkurs i kombination med praktik utomlands.

Att studera engelska utomlands öppnar många dörrar och förverkligar otaliga drömmar. För att hjälpa dig ut i världen och förbereda dig för en internationell karriär, erbjuder vi dig som äventyrslysten student möjligheten att söka EFs stipendium för studier utomlands.

Stipendiet riktar sig till universitetsstuderande som strävar efter att förbättra sina engelskkunskaper på en av EFs 54 destinationer världen över i kombination med värdefull arbetslivserfarenhet utomlands.

EFs stipendier för studier utomlands är värt 90.000 SEK och inkluderar en 4-veckors engelskspråkig kurs följt av 4 veckor praktikprogram utomlands.

Med EFs stipendium för studier utomlands kan du åka till allt ifrån universitetsstaden Boston, till de ikoniska storstäderna San Francisco, New York, London, Oxford eller Sydney. Med EFs stipendium för studier utomlands kommer du att få en unik chans att bo utomlands samtidigt som du förbättrar dina språkkunskaper och investerar i din framtid. Skicka in din ansökan redan idag!

Vem är berättigad att ansöka om EFs stipendium för studier utomlands?

Detta stipendium riktar sig till alla studenter som för närvarande är inskrivna på ett universitet i Sverige.

Ansök om EFs stipendium för studier utomlands

Skicka in en ansökan om maximalt 800 ord och besvara följande tre frågor:

  1. Varför valde du din nuvarande utbildning?
  2. Varför förtjänar du att vinna EFs stipendium för studier utomlands?
  3. Hur kommer stipendiet gynna dina universitetsstudier och din framtida karriär?

Vi önskar även att du uppger ditt fullständiga namn, födelsedatum, det universitet som du för närvarande studerar vid samt 3 EF-destinationer där du skulle vilja studera engelska.

Skicka in din ansökan till efscholarship@ef.com senast den 31 mars 2020. Vårt team bestående av internationella experter kommer att läsa igenom varje ansökan individuellt och därefter utse totalt 10 vinnare globalt. Vänligen se fullständiga villkor.

Vad ingår i EFs stipendium för studier utomlands?

  • En fyra veckors språkkurs för att förfina dina språkkunskaper
  • Ett fyra veckors praktikprogram för att få internationell arbetslivserfarenhet
  • Flyg till och från din valda EF-destination
  • Boende i en lokal värdfamilj eller på EF-campus för att garantera en kulturell och språklig fördjupning
  • Hel- eller halvpension beroende på val av EF-destination och boende under hela vistelsen