student

Kursval och tillgodoräknande via HLK

Kursval och tillgodoräknande via HLK

Vid vissa partneruniversitet gör man sitt kursval innan man åker iväg och vid andra gör man det på plats. Kursvalet ska godkännas av din utbildningsledare på HLK. Du ansvarar själv för att få bevis på avklarade studier skickade till dig.

Kursval

Om du har tillgång till information om de kurser du kan välja innan du åker iväg kan du göra ett preliminärt kursval på blanketten "Learning Agreement". Blanketten ska skickas för godkännande, tillsammans med kursbeskrivning för respektive kurs, till respektive utbildningsledare:

  
Internationellt arbeteÅsa Westermark
MKV-programmetEva-Lotta Palm
LärarprogrammenKierstin Furberg
PersonalprogrammetUlli Samuelsson

Vid vissa partneruniversitet gör man inte kursvalet förrän terminen börjat. För att vara på den säkra sidan kan du försöka få så många kurser som möjligt godkända så slipper du eventuellt skicka in ett nytt "Learning Agreement". 

Obs! Kontrollera att dina studier utomlands motsvarar 30 hp.

Om du gör ändringar av dina kursval under terminens gång måste du kontakta ovanstående personer för ett nytt godkännande.

Skicka Learning Agreement till

[Respektive utbildningsledares namn]
Högskolan för lärande och kommunikation
Box 1026
SE-551 11 Jönköping

Tillgodoräknande av utlandsstudier 

Bevis på avklarade studier (transcript of records) skickas vanligtvis direkt till Internationella kontoret. I vissa fall kan betygen skickas till dig som student. Ske detta var vänlig och skicka in original betyg till Internationella kontoret. Detta bevis är nödvändigt för att du ska få tillgodoräkna dig dina studier.