Varning! Alla funktioner på sidan fungerar inte korrekt utan javascript!

Intercultural and International Communication 7,5 hp

Undervisningen bedrivs på engelska.

This course is designed for students/professionals wishing to gain the tools for building international ties and covers two key concepts that are essential in today´s globalized world: contact between cultures and modes of communication.

Kursinnehåll

Both cross-cultural (comparisons of communication across cultures) and intercultural (communication between members of different cultures) communication are emphasized. The subject is explored through a variety of topics including: cultural inheritance and Swedish mentality, cultural values and identity, as well as multiculturalism and cultural change. In order to create a diverse learning environment, the course welcomes both international and Swedish students as well as professionals.

Förkunskapskrav

General entry requirements. English proficiency is required. Exemption is granted from the requirement in Swedish.

Urvalsregler

Grundkurs
Läs mer om urvalsregler

Utbildningsnivå: Grundnivå
Kurskod/Ladokkod: LIIG19
Kursen ges vid: Högskolan för lärande och kommunikation

Kurstillfällen öppna för ansökan

Typ av Kurs
Fristående
Studieform
Campus
Termin
Våren 2019: vecka 04 - vecka 13
Studietakt
50%
Undervisningsspråk
Engelska
Ort
Jönköping
Kurstid
Blandade tider
Platser
10
Kursansvarig
Mia Verhoeff Friman
Examinator
Mia Verhoeff Friman
Gäller enbart studenter utanför EU/EES/Schweiz: Studieavgift
11250kr
Anmälningskod
HJ-22688

Kommande kurstillfällen

Typ av Kurs
Programkurs
Studieform
Campus
Termin
Våren 2019: vecka 04 - vecka 13
Studietakt
50%
Undervisningsspråk
Engelska
Ort
Jönköping
Kurstid
Blandade tider
Kursansvarig
Mia Verhoeff Friman
Examinator
Mia Verhoeff Friman
Gäller enbart studenter utanför EU/EES/Schweiz: Studieavgift
11250kr
Anmälningskod
HJ-L9033

Sidan uppdaterad 2018-09-04

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2010-08-17





Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information