Världen i miniatyr

Daniel Marza valde Jönköping University på grund av de internationella aspekterna. Han är intresserad av ledarskap och investeringar och älskar att träffa nya människor. Därför tycker han att detta är det perfekta programmet för honom.

– En rolig sak med JIBS är att du alltid pratar engelska, även om du bara ska säga hej. Du kanske pratar engelska med en annan svensk, vilket är rätt kul. Du kan aldrig vara säker på vilket språk du ska prata eller varifrån studenterna du möter på campus kommer. Det är som hela världen i miniatyr, säger Daniel.

En sak som Daniel uppskattar är att studenterna på JIBS läser två kurser samtidigt.

– Det gör att jag måste vara mer organiserad och planera min tid. Min utbildning och allt som jag engagerar mig i utanför mina studier har lärt mig hur man hanterar konflikter, hur man leder ett team, hur man arbetar strategiskt och hur ett företag verkligen fungerar. Under min tid på JIBS har jag också vuxit som person och blivit mer effektiv i mitt sätt att arbeta.

Jönköping är en vacker stad som är både kompakt och livlig, tycker Daniel. När han behöver en paus, tar han en löptur uppför de branta backarna till stadsparken, där utsikten är helt fantastisk.

Sidan uppdaterad 2016-03-07

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2014-12-19
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information