En spännande utbildning

Ahmad Amin har läst Datateknik, Inbyggda system på Tekniska Högskolan och tog examen 2011. Han jobbar idag som dataingenjör.

– Innan jag började här läste jag informationsteknik på gymnasiet i Malmö. Jag tittade över hela Sverige när jag funderade på var jag skulle plugga vidare. Det finns flera orsaker till att det blev Tekniska Högskolan i Jönköping det var en intressant utbildning och jag tyckte det här med fadderföretag verkade riktigt bra. Och sedan blev jag imponerad över hur många som får jobb efteråt. Det gjorde stort intryck, säger Ahmad.

– Jag läste Inbyggda system eftersom jag alltid gillat datorer, programmering och allt som har med datorer att göra. Jag har alltid haft lätt att lära mig det. Och jag har inte ångrat mig. Utbildningen är verkligen spännande och skolan är väldigt fräsch, det känns verkligen som en modern, teknisk högskola.

Sidan uppdaterad 2016-03-09

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2014-11-11
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information