Ett tydligt fokus på datanätteknik

Anders Weiland är 29 år och läser Datanätteknik. Anders känner att han har hittat sin grej. Han har alltid varit intresserad av datorer och på Jönköping University känner han sig som hemma.

– Det är en speciell kultur runt IT. Man måste ofta förklara för folk vad man gör och man blir ibland lite nördförklarad, säger Anders och skrattar. Det är väldigt trevlig stämning här på programmet och Jönköping University är en bra högskola med koll på vad de gör. Det känns seriöst, säger han. 

Anders jämförde olika utbildningar innan han sökte till Datanätteknik-programmet. Utbildningen på Jönköping University hade ett tydligt fokus på just datanätteknik och hade de ingående kurser som lockade honom mest.

– Här är vi inriktade på en sak, nämligen praktiskt tillämpad datanätteknik. Många potentiella arbetsgivare är också involverade i programmet. Det är jättebra, då blir vi studenter som skräddarsydda för framtidens arbetsmarknad.

Sidan uppdaterad 2017-08-10

Studera på JU
Sidan uppdaterad 2014-11-11
Fråga oss
X
Har du frågor kring att börja studera på Jönköping University? Vi är tyvärr inte online just nu, men ställ gärna din fråga nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information