2komma5

2komma5 är namnet på vår satsning för dig som är verksam lärare och som vill fördjupa och nischa dig inom ett visst ämne och en inriktning. Vi förser dig med distanskurser om 2,5 hp och du kan börja läsa inom en vecka från ansökningsdag.

Sök en kurs och börja läsa kursen inom en vecka! Det är tanken med 2komma5. Vi förser dig som är verksam lärare med fantastiska distanskurser på 2,5 högskolepoäng. Alla kurser i 2komma5 är nischade efter ämne och inriktning. Vi bygger kontinuerligt ut vårt kursutbud och med tiden kommer du att få fler och fler kurser att välja på 
— kurser som passar just dig och dina behov.

Att läsa en kurs hos oss

Efter att du har anmält dig till en kurs kommer allt material du behöver skickat till dig per post: kursguide, inloggningsuppgifter och kurslitteratur. All undervisning och examination sker sedan på distans, ett studiesätt som har många fördelar. Du bestämmer var och när du vill studera! Du har tillgång till allt digitalt studiematerial i två år efter att du har påbörjat en kurs.
Alla kurser i 2komma5 är på just 2,5 högskolepoäng, vilket innebär sju arbetsdagar för dig som student. Upplägget är standardiserat i alla kurser, man kan alltid förvänta sig samma kvalitet och tidsinsats oavsett vilken kurs man väljer att läsa.

En veckas studier

Studieguide, inloggningsuppgifter och all kurslitteratur skickas till dig per post inom en vecka efter anmälan. Du väljer själv när du vill studera. Kanske lägger du upp det som en halvdag i veckan, eller läser du några heldagar då och då. Upplägget för din kurs kommer alltid vara sex stycken inspelade lektioner på 45 min som kompletteras med läsanvisningar och två examinationer. Lektionerna innehåller alltifrån studioinspelade föreläsningar till intervjuer och reportage.
Din sammanlagda studievecka kommer inte bara att innehålla teorier och aktuell forskning utan även inspiration och självutveckling!

Hur gör jag?

När du har hittat en kurs som passar just dig så behöver du ha arbetsgivarens (skolledarens/rektorns/förskolechefens) godkännande att köpa kursen. En vecka efter att du anmält dig kan du börja läsa!

2komma5 inriktar sig enbart mot dig som verksam lärare och vi får inte sälja våra utbildningar till enskilda individer. Det måste vara skolan som köper kursen eftersom vår organisation ligger under uppdragsutbildning.

Garanti

Vi vill att man ska tycka att den kurs man valt är relevant och rätt. Skulle man, när som helst innan första examinationen, känna att den valda kursen inte är vad man tänkt sig, har man rätt att byta mot en annan kurs i 2komma5.

Kursbevis

Efter avslutad kurs med godkänt resultat skickas kursbevis till din folkbokföringsadress.

Sidan uppdaterad