SPARK Award

En gång per år delar vi ut priset SPARK Award till ett eller flera projekt inom SPARK. Vinnarna presenteras på vårterminen under SPARKs årliga konferens.

Syftet med SPARK Award är att uppmärksamma forsknings- och utbildningsprojekt inom SPARK som har visat på ett utmärkt samarbete med sina företagspartners. Nomineringarna baseras på den feedback som kommer in från företagen, bl.a. via SPARK EKGlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vinnare 2019

Vinnare av 2019 års SPARK Award är Projektledare Per Hilletofthlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (projeket Reshoring I) och Projektledare Ehsan Ghassemalilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (projektet HINT). 

Per Hilletofth och Ehsan Ghassemali

Nomineringar

Reshoring I

Tack vare projektet har vi internt fått en medvetenhet kring vad som behöver göras i samband med återflyttning av verksamhet till Sverige. Projektet har motsvarat alla våra förväntningar och vi är som helhet mycket nöjda. Det har varit mycket givande, och spännande, att jobba med Tekniska Högskolan - alla inblandade är mycket duktiga. Vi kan inte annat än att ge dem bästa betyg!

HINT

Att vara en del av HINT har gett oss ny kunskap - riktiga hands-on kunskaper - och vi har fått testa helt nya frågor inom optimering av produktutvecklingskedjan för gjutprodukter. Det här är ett projekt som verkligen har överträffat våra förväntningar. Allt har fungerat toppenbra. Vi har deltagit i många projekt och HINT har varit det klart bästa! Ehsan och projektet får högsta betyg av oss och blir det ett nytt projekt i framtiden vill vi gärna vara med.

Sidan uppdaterad 2019-05-16