Tekniska Högskolan vann pris på internationell samverkanskonferens

Stefan Brolin

Stefan Brolin (projektledare på JTH) vann första pris för sitt bidrag om SPARK EKG på den internationella samverkanskonferensen som anordnades av University Industry Innovation Network, den 2 och 3 december 2020. Inom kategorin ‘’Tools and Concepts’’ vann hans bidrag ‘’SPARK-ECG, Measuring and Ensuring Consensus and Coproduction with Industrial Partners. Identifying Success Factors.’’

JTH deltog med tre bidrag i den digitala konferensen ‘’Boundary Spanning Champions Online Forum - Bridging University and Industry.’’ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Stefan Brolin (Projektledare på JTH), Jenny Bäckstrand (Universitetslektor i Logistik på JTH) och Linda Bergqvist (Samverkansansvarig på JTH) ledde varsin workshop/session för att dela med sig av sina erfarenheter från samverkan mellan akademi och industri.

UIIN conference 2020

University Industry Innovation Network Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett internationellt nätverk inom samverkan mellan akademi och industrin. Syftet med nätverket är att utgöra en plattform för samverkan, mellan högre utbildning och industri för att förbättra förutsättningarna för innovation och tillväxt, studenters anställbarhet, kompetensutveckling och entreprenörskap. Nätverket har medlemmar i över 50 länder.

De bidrag som JTH deltog med var:

''SPARK-ECG, Measuring and Ensuring Consensus and Coproduction with Industrial Partners. Identifying Success Factors''
Stefan Brolin

''Bridging the Gap – Collaborative Champions Fostering University-Industry Cooperation''
Jenny Bäckstrand

''How to Succeed with Strategical Partners!''
Linda Bergqvist

2020-12-07