Film och bildspel från utställningen av Husqvarnakursen på JTH

Studenter på Tekniska Högskolan vid Jönköping University.

Prototyperna som visades upp i galleriet på Tekniska Högskolan har utvecklats av studenter som har läst Husqvarnakursen på programmet Maskinteknik: Produktutveckling och design på JTH.

Den 16 december var det utställning av Husqvarnakursen på Tekniska Högskolan (JTH) vid Jönköping University (JU). Då visades prototyper upp, som JTH-studenter har utvecklat eller vidareutvecklat i samarbete med Husqvarna. Här nedan ser ni ett bildspel och vår direktsändning från utställningen.

Vi livesände under drygt 20 minuter från utställningen av Husqvarnakursen på vårt Linkedin-konto där vi intervjuade personal från Husqvarna Group, en student och Conny Larsson, universitetsadjunkt i industridesign på JTH. Han är kursansvarig för Husqvarnakursen på JTH, som egentligen heter Produktutvecklingsprojekt. Det är studenter som läser Maskinteknik: Produktutveckling och design på JTH som utvecklar prototyper tillsammans med Husqvarna.

Se vår sändning från utställningen av Husqvarnakursen via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du läsa mer om JTH-programmet Maskinteknik: Produktutveckling och design

2022-12-19