573 studenter tog examen

Examen.

573 JTH-studenter tog examen den 2 juni.

Solen sken och vattnet glittrade när 573 studenter på Tekniska Högskolan (JTH) vid Jönköping University (JU) tog examen den 2 juni.

- Det har varit kul att plugga, men nu är jag redo för att börja jobba! Jag har många fina minnen från JTH och har lärt mig många grundläggande kunskaper inom min bransch, säger Jacob Wallin, som har läst logistik och ledning.

Per Gessles sommerhit "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" sammanfattar på ett ganska bra sätt examensdagen, där glädje och framtidstro blandas med saknad och tillbakablickar. Det är vackert, stort, roligt och en aning omtumlande. Sebastian Istiphan, som har läst Nätverk, infrastruktur och cybersäkerhet, tyckte det var lite overkligt att ta examen och att det kändes som att han inte var riktigt klar.

- Tiden på JTH har gett mig diciplin och en bred kunskapsbas för min fortsatta utveckling, säger han.

Therese Tufvesson tillhör den första kullen civilingenjörsstudenter på JTH som nu har tagit examen efter fem års studier.

- Det känns helt fantastiskt. Fem år är lång tid, men det har gått så snabbt. Jag tar med mig gemenskapen, kontakterna men framför allt alla minnen, säger hon.

2023-06-02