student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Arbetsterapins dag 2020

  Den 27 oktober firas Arbetsterapins dag eller World Occupational Therapy Day som uppmärksammar professionen och värdet som arbetsterapeuter skapar genom att få individens vardag att fungera. 
 • JIBS genomgår ackrediteringsgranskning

  Mellan 2-4 november kommer ackrediteringsförvaltningen AACSB att genomföra en ’Coutinuous Improvement Review’ på Jönköping International Business School (JIBS). Som ett resultat av denna granskning hoppas JIBS kunna säkerställa ytterligare 5 års ackreditering.
 • LinkedIn-Masterclass med Linus Zackrisson

  Med nära 700 miljoner använder är Linkedin idag det mest använda verktyget för att rekrytera personal och bygga sitt professionella nätverk. Därför är det väldigt viktigt att just du som student använder LinkedIn för att öka dina chanser till jobb efter examen. 
 • Driftsstopp för IT natten mellan 21–22 oktober 

  Vitala delar av JU:s IT-nätverk behöver bytas på grund av att uppgraderingar och support från leverantören kommer att upphöra framöver.  
 • Alla kan rädda liv-dagen 2020

  Den 16 oktober infaller den internationella ”Alla kan rädda liv”-dagen som uppmärksammar allmänhetens kunskaper i hjärt-lungräddning (HLR).

Genvägar

JU Mobile App Store Google Play