student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Ombyggnation på biblioteket

  Nästa år fyller högskolebiblioteket 25 år och i samband med jubileet kommer det ske en omfattande ombyggnation i lokalerna. Förändringarna innebär både större och mindre åtgärder och kan komma att påverka delar av verksamheten.
 • Traditionellt luciafirande på JU

  Måndagen den 13 december välkomnas studenter och personal till luciafirande i JU-aulan. Jönköping Universitys akademiska kör JUVE, under ledning av Dan Boberg, kommer hålla två traditionella luciakonserter. På grund av de nya restriktionerna är det ett publiktak på 100 personer per konsert.
 • Parkeringstillstånd för januari 2022

  På grund av julledigheten kommer parkeringstillstånden för januari att börja säljas redan från och med måndagen den 13 december.
 • Utveckla din affärsidé på Science Park

  Har du en affärsidé med en teknisk lösning som du vill utveckla vidare? Då borde du delta i vinterns omgång av intensivprogrammet Tech Acceleratorn på Science Park i Jönköping. Programmet som börjar den 14 december är gratis och sker under kvällstid. Gör din ansökan senast den 7 december, antalet platser är begränsade.
 • Från dröm till verklighet – inspirerande gästföreläsning i entreprenörskap

  Välkommen till en inspirerande föreläsning om hur du får dina drömmar att gå i uppfyllelse - det mentala grundarbetet som behövs, de första darrande stegen och hur du tar det till nästa nivå.
Cookieinställningar