student

Career Center

Career Center

Career Center är en mötesplats mellan yrkesliv och högskola som vänder sig till alla studenter vid Jönköping University.

Career Center vill genom

  • karriärvägledning, inklusive feedback på CV och personligt brev samt simulerade anställningsintervjuer,
  • information om arbetsmarknaden,
  • programverksamhet i form av föreläsningar, kurser och projekt,
  • möten med representanter för yrkeslivet

stärka studenternas förutsättningar att få ett lämpligt arbete efter examen. Career Center vill även underlätta för yrkeslivets representanter att komma i kontakt med högskolan och dess studenter.

För mer information kontakta Career Center.

Gilla oss på Facebook så du inte missar någon information!

Aktuellt

CV-fotografering

Career Center kan nu erbjuda ett antal studenter möjligheten att ta ett CV-foto. Första datum är 28 mars mellan 12-13 i E3433.

För att anmäla dig skickar du ett mail till oss med ditt namn, student-epostadress och telefonnummer. (Vi behandlar inte mail med ofullständig info) Du behöver få ett bekräftelsemail att du blivit inbokad på tillfället innan du dyker upp! Vi har fem platser detta tillfälle och det är först till kvarn. Anmälan är bindande. Får du förhinder vill vi du meddelar detta minst två arbetsdagar innan, så vi kan erbjuda annan student platsen.

Blir det fullt kommer vi erbjuda fler datum längre fram!

 

 

Career Center är till för alla studenter på JU och du är välkommen att boka tid för feedback på dina ansökningshandlingar, slipa på din intervjuteknik, få karriärvägledning eller diskutera andra karriär och jobbfrågor. Maila till careercenter@ju.se för att boka en tid. 

 

Vårens föreläsningsprogram finns nu i kalendariet och du kan anmäla dig! Mer föreläsningar kommer tillkomma så håll utkik!

  

Se vad som händer på Arbetsförmedlingen i Jönköping, bland annat minimässan Jobbchansen och Drop-in rådgivning för arbete utomlands. Mer information på deras hemsida


Registrera dig

Anmäl dig här

Öppettider under sommaren

Career Center är stängt 21 juni - 5 augusti.