student
2014-04-03

2014-04-03

Öppet hus på Högskolan

Solen strålade och himlen bjöd på en klarblå färg när blivande studenter och andra intresserade passade på att besöka högskolan på Öppet hus i slutet av mars.

Besökarna hälsades välkomna på campusområdet där högskolans personal kunde guida vidare till de olika fackhögskolorna. På varje fackhögskola kunde besökarna få mer information om de olika utbildningsprogrammen och träffa lärare och studenter som berättade mer om studierna och livet som student i Jönköping. Det fanns även ett gediget schema med seminarier där de olika programmen presenterades.

Besökarna fick också information om möjligheter till utlandsstudier och hade chans att träffa studievägledare. Flera personer valde att gå en rundvandring på campus där samtliga fackhögskolor och det nya Campus Arena besöktes. Det fanns även möjlighet att åka en guidad busstur i Jönköping.

- Högskolan i Jönköping och Jönköping som studentstad visade sig från sin bästa sida. Personal och studenter gjorde ett kanonjobb! Det var många glada och nöjda besökare som vi förhoppningsvis kan välkomna redan i höst, säger Linda Bergqvist, projektledare för Öppet hus.