student
2015-11-02

2015-11-02

Vd vid 19, utbränd vid 21

Emanuels driv blev hans fall, som 21-åring tvingades han lämna sitt företag på grund av utbrändhet. Onsdagen den 4 november gästar Emanuel Nilsson Kultur på Campus för att berätta sin historia.

Emanuel Nilsson från Jönköping älskade att driva projekt och göra affärer redan som liten. Direkt efter studenten startade han sitt egna företag och livet rullade på i rasande fart. Emanuel arbetade alldeles för hårt och alldeles för mycket, vilket ledde till att han vid bara 21 år ålder blev utbränd.

Incidenten blev en ögonöppnare för Emanuel som snabbt insåg att han var tvungen att ändra sitt liv och sin livsstil. Idag arbetar Emanuel som professionell föreläsare där han berättar för andra om sina misstag.

- Jag har fått tillbaka mitt driv och mina visioner men med en stor portion av ny vishet och ödmjukhet. Jag vet att det går att prestera och samtidigt må bra, säger Emanuel.

Välkommen att lyssna till Emanuels gripande berättelse, onsdagen den 4 november klockan 12.00 på Kultur på Campus, Högskolebiblioteket,  Jönköping University.