student
2015-11-09

2015-11-09

JU medverkar i Fotbollsgalan

Jönköping University är en av arrangörerna till Fotbollsgalan som kommer att hållas i Campus Arena den 14 november.

 Fotbollsgalan arrangeras av Jönköpings-Posten, FC Event, JU och fotbollsklubbarna, J -Södra, HFF och Mariebos damer. Jönköping-Posten har tidigare delat ut pris för fotbollsinsatser under året men arrangeras i år första gången som en riktig gala.

För Jönköping University, som nyligen certifierades för EVL, elit-idrottsvänligt lärosäte, är galan extra viktig.

- JU har kontakt med många föreningar, inte minst med fotbollsklubbarna i Jönköping. Att galan hålls i Campus Arena knyter ännu ett band mellan Jönköping University och fotbollen i kommunen, precis som ambitionen är tänkt, säger Mona Sörman.

Mona Sörman kommer att närvara på galan för att representera Jönköping University som fått den stora äran att dela ut priset till ”Årets talang”.

- Att dela ut priset till årets talang känns extra bra då talanger ligger JU varmt om hjärtat. Vi har en mängd spirande talanger bland studenterna här, säger Mona Sörman.

Galan som hålls i Campus Arena kommer innehålla en fullspäckad kväll med prisutdelning, trerättersmiddag och underhållning. Uppskattningsvis räknas 500 personer delta på galan, som kommer att direktsändas av Jönköpings-Posten.

- Jag hoppas och tror att det blir en magisk kväll. Campus Arena har vid flera tillfällen visat sig vara fantastisk för festarrangemang, avslutar Mona Sörman.

Mer information om galan finns här.

Se galan direkt här den 24 november.

Cookieinställningar