student
2016-02-19

2016-02-19

Ta nästa steg med Nextstep

Den 23 februari anordnar studenterna på JIBS den årliga karriärmässan Nextstep. I år håller bland annat programledarna från Lyxfällan en öppen föreläsning under dagen.

Nextstep arrangeras av JSA genom en projektgrupp som består av 19 studenter. Syftet är skapa personliga kontakter mellan studenter och deras framtida arbetsgivare. 60 lokala, nationella och internationella arbetsgivare presenterar sig på en mässa i Campus Arena. Det finns också möjlighet för dig som student att ha fördjupade kontaktsamtal med företag du tycker är särskilt intressanta.

Under dagen hålls gästföreläsningar med bland annat Magnus Hedberg and Patrik Grimlund från tv-programmet Lyxfällan, samt av Sprancher, PwC och Grant Thornton. Det kommer även spelas in en podcast med flera intressanta gäster. Dagen avslutas med en bankett med mingel, trerätters middag och ytterligare möjlighet för företag och studenter att mötas.

Mässan hålls i Campus Arena 10.00–16.00 tisdagen den 23 februari. Föreläsningarna hålls på JIBS och Högskolan för lärande och kommunikation.

Se hela programmet och läs mer om utställare och föreläsare på www.next-step.se

Välkomna!

Cookieinställningar