student
2016-08-31

2016-08-31

Bli inspirerad på Klimatveckan!

Den 6 september drar årets Klimatveckan igång. Under en hel vecka kan du låta dig inspireras av föreläsningar, seminarier och andra aktiviteter.

Den 12 sep kl 13-15 kan du bland annat ta del av två föreläsningar på tema klimat i Sparbanksaulan på JIBS:

Mörker som planeringsverktyg, Sara Altelind och Cleo Hallén Trifu, JTH

LEDs påverkan på den globala uppvärmningen, Erik Karlsson och Simon Nyström, JTH

En av Klimatveckans höjdpunkter blir Klimatkvällen på Spira den 13 september där du får möjlighet att lyssna till Christer Fuglesang. Öppet för alla och helt kostnadsfritt. Missa inte det! Du anmäler dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Missa inte heller Klimatkonferensen på Spira. Flera intressanta talare kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring temat Hur kan hållbarhetsarbetet bidra till att stärka individer, organisationer och samhället i sin helhet?. Även konferensen är öppen för alla och kostnadsfri. Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Du hittar hela programmet för Klimatveckan 2016 här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Jönköping University är en av runt 50 organisationer som ingår i Klimatrådet i Jönköpings län. Tillsammans strävar vi mot visionen att Jönköpings län ska vara ett plusenergilän senast 2050 vilket innebär att behovet av energi har minskat och att den förnybara energin har ökat så mycket att det blir ett överskott. En del av Klimatrådets arbete är att varje år arrangera Klimatveckan i Jönköpings län.