student
2016-10-24

2016-10-24

Sanna Bråding till Kultur på Campus

Den mångfacetterade Sanna Bråding har synts i många TV- och radiosammanhang, där hon bland annat varit programledare för Idol och P3 Osignat. Nu är hon aktuell med boken ”För mycket av allt”.

Förstora bilden

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan i tidig ålder. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s kultförklarade dramaserie ”Tre Kronor”. Hon var programledare för Idol 2006 och för Grammisgalan 2007. Vid sidan om skådespeleriet har hon sedan 2003 jobbat som radioprogramledare i bland annat programmen ”Ketchup” och ”Sommartoppen”. De senaste åren har ni hört henne i ”SR Metropol”, ”P3 Star” och i dagsläget på helgerna i ”Musikguiden i P3 Osignat”.

Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Kom till Kultur på Campus och hör Sannas berättelse.

Välkommen till Högskolebiblioteket onsdagen den 26 oktober klockan 12.00.