student
2018-03-16

2018-03-16

Nyfiken på en framtida karriär inom EU?

Den 20 mars kl. 12.00–14.00 kommer Universitets- och högskolerådet (UHR) till Jönköping International Business School. Tävla med UHR och vinn en resa till Bryssel och Luxemburg i vår!

UHR kommer att berätta om EU:s institutioner, vilka uttagningsprov som är på gång och hur ansöknings/rekryteringsprocessen ser ut.

Du får även träffa Charlotta Törneling som startade sin karriär som student vid Jönköping University och nu arbetar som revisor i EU:s institutioner. Lyssna till hennes spännande resa från student till arbetsliv och vad hon har för faktiska arbetsuppgifter under dagarna.

Dessutom kommer UHR att berätta om vårens stora tävling som kan ta dig och ditt lag till Bryssel och Luxemburg 18-20 juni 2018, där vi har satt ihop ett spännande utbildningsprogram för er. Tävlingen går ut på att lösa ett problem och du blir introducerad till casemetoden, i form av en workshop.

Deltagande i tävlingen sker i lag om tre – fyra personer, men du är såklart välkommen att delta i seminariet utan att tävla.

Föranmälda bjuds på lättare lunch!

Anmäl dig till: tosin.balogun@uhr.se

Mer införmation hittas här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.