student
2018-12-11

2018-12-11

Radio K Bryr Sig – till förmån för Musikhjälpen 2018

Årets upplaga av Musikhjälpen har startat och i år är temat "Alla har rätt att funka olika". På JU anordnas eventet "Radio K Bryr Sig” då de under 24 timmar sänder live och mängder av aktiviteter pågår för att samla in pengar till förmån för Musikhjälpen.

Klockan 09.00 idag startar ”Radio K Bryr Sig” och under 24 timmar sänds liveradio från studion på Högskolan för lärande och kommunikation.

Under dessa timmar sker en massa olika aktiviteter där både studentföreningar och externa aktörer bidrar, till exempel blir det Utmaningar med Sexkreation, Mariokart-turnering och livemusik från bandet Life in Color, allt till förmån för Musikhjälpen.

Läs mer om alla aktiviteter som sker under dagen i Radio K's evenemang på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Foto: Mattias Ahlm

Farah Abadi (mitten), tidigare MKV-student på HLK, är en av programledarna som leder Musikhjälpen 2018. Tillsammans med Daniel Adams-Ray och William Spetz sänder hon live direkt från buren i Lund hela veckan.

Musikhjälpen är ett återkommande insamlingsevent som varje år samlar in pengar under ett specifikt tema. Läs mer om Musikhjälpen och insamlingen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..