student
2019-09-02

2019-09-02

Utveckla din affärsidé i Science Parks acceleratorprogram

Har du en affärsidé som du tror på och vill utveckla? Välkommen att ansöka till Science Parks Accelerator!

Science Parks Accelerator är ett åtta veckor långt program för dig som vill fokusera på din affärsidé. Under programmet får du individuell affärsutveckling parallellt med föreläsningar och workshops. Du får också tillgång till Science Parks coworking-yta och experter inom olika områden.

De åtta veckorna avslutas med en Demo Day, där du får möjlighet att presentera din affärsidé, träffa potentiella investerare, kunder och partners, och har chansen att vinna pengar för att vidareutveckla din idé.

Den här omgången av acceleratorn har fokus på tekniska lösningar, till exempel appar, hårdvara eller mjukvara. Case antas löpande och antalet platser är begränsat.

Programmet startar den 17 september. Ansökan är öppen till och med den 9 september. Du kan läsa mer om acceleratorn och anmäla dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om du har frågor om programmet är du välkommen att höra av dig till Victor Wallin, victor.wallin@sciencepark.se, som är ansvarig affärsutvecklare för programmet.