student
2019-10-28

2019-10-28

Är du intresserad av jämställdhetsfrågor?

Den 5-6 februari 2020 arrangeras Sveriges största jämställdhetskonferens ”Forum Jämställdhet” på Elmia i Jönköping. Region Jönköpings län är lokal värdorganisation för konferensen tillsammans med Jönköpings kommun, Länsstyrelsen och Jönköping University. Du är också välkommen!

Forum för Jämställdhet


Konferensen innehåller ett omfattande program kring jämställdhetsfrågor. Här kan du kan ta del av de senaste rönen inom jämställdhetsområdet.

Temat för Forum Jämställdhet 2020 är Agenda 2030. FN:s utvecklingsagenda 2030 har ett särskilt jämställdhetsmål, men ska även ha ett genomgående jämställdhetsperspektiv. På vilket sätt kan jämställdhet förstärka arbetet med övriga 16 mål?

Öppet, kostnadsfritt program – Hur ser jämställdhetsarbetet ut i Jönköpings län?


Parallellt med huvudprogrammet anordnas ett öppet program med ett 50-tal programpunkter som visar upp jämställdhetsarbetet i Jönköpings län. I anslutning till det finns också en interaktiv utställning där ett 30-tal utställare delar med sig av sitt jämställdhetsarbete.

Utställningen och det öppna programmet är gratis och öppet för alla – alltså även för dig som student! Passa på att besök Elmia den 5-6 februari och se hur du som student kan göra skillnad i jämställdhetsarbetet!

Läs mer om Forum för Jämställdhet här!

Studenter på Forum för Jämställdhet