student
2020-09-23

2020-09-23

Bli studententreprenör – starta eget företag när du pluggar

Är du intresserad av att starta företag medan du studerar? Genom Science Park kan du som student starta ett konsultföretag inom ditt utbildningsområde. Ta chansen att få jobbuppdrag från företag, baserat på din utbildningsbakgrund och din erfarenhet.

Dessa uppdrag kan du få på två sätt; antingen genom att kontakta företagen direkt, eller genom att vi på Science Park försöker matcha ditt företag efter att du har registrerat det hos oss.

Varför starta eget företag som student?

Att driva ett eget företag är ett perfekt sätt för dig som är student att:

  • Praktiskt testa och utveckla dina kunskaper från din utbildning
  • Utvidga ditt nätverk och skapa nya kontakter
  • Kombinera dina studier med entreprenörskap
  • Tjäna pengar

Science Park hjälper alla typer av företag. Ingen idé är för stor eller för liten. Att börja som konsult inom ditt utbildningsområde är ett perfekt sätt att skaffa yrkeserfarenhet redan innan du är färdig med din utbildning.

Kostnadsfri online-föreläsning

Vill du höra – från en student – hur det är att starta och driva företag under studietiden? Den 30 september kan du lyssna på en online-föreläsning med Jennifer Sturedahl - JIBS-student och entreprenör. Föreläsningen är kostnadsfri och hålls på engelska.

Vill du veta mer kring hur mycket du går tillväga för att komma igång som studententreprenör? Här kan du läsa mer om upplägget, ersättning vilken typ av uppdrag som efterfrågas.

Jennifer Sturedahl

Jennifer Sturedahl